Recepten

Double Choc Coco

Recept 1

10.000 g   Double Choc Cake
2.000 g   ei
2.000 g   water
1.500 g   boter *

* Zachte boter

Recept 2

1.200 g   Bianca
800 g   suiker
1.600 g   water
2.000 g   gemalen kokos

Decoratie

220 g   gemalen kokos
Double Choc Coco

Werkwijze

Meng alle grondstoffen van recept 1 gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.

Meng alle grondstoffen van het recept 2 gedurende 5 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.

Een cakeblik (inhoud 1 liter) smeren en bestrooien met gemalen kokos.
Vullen met 120 gram kokosvulling en daarop 350 gram cakebeslag.

Inschietoven:
Oventemperatuur 160°C.
Baktijd ca. 60 minuten.

Rotatieoven:
Oventemperatuur 130°C.
Baktijd ca. 60 minuten.

Uitkomst 44 stuks.