Recepten

Coco-crème

Recept

1.000 g   Kanomix
400 g   boter
200 g   patentbloem
100 g   water
5 g   bakkerszout

Afwerking

150 g   Arabesque Noir 58
150 g   cacaoboter

Vulling

850 g   Crème au Beurre met Puddingpoeder R

Decoratie

255 g   kokos
Coco-crème

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag, eventueel met iets water, plastisch draaien.
Rol het deeg uit op een dikte van 4 mm.
Steek ronde plakken (doorsnede 8 cm) en bak deze goudbruin af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.

Spuit de plakjes af met verdunde Arabesque.
Spuit een dop Crème au Beurre in het midden van het koekje en overstrooi met kokos.

Uitkomst 85 stuks