Recepten Recepten

Churros

Recept

1.000 g   Panovitesse Kwarkini
700 g   water

Decoratie 1

170 g   castorsuiker (5 g per stuk)

Decoratie 2

340 g   Arabesque Noir 72 (10 g per stuk)
Churros

Werkwijze

Meng de grondstoffen gedurende 2 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Beslagtemperatuur 15-20°C.
Het beslag minimaal 20 minuten laten staan.
Nu het beslag in een langwerpige vorm in de olie spuiten (kartelspuit nr 10).
Dit kan met een spuitzak of een speciale doseermachine.

Door een ijzerdraadje boven de frituur te spannen kun je het beslag makkelijk afsnijden!

Olietemperatuur 170°C.
Baktijd ca. 3-4 minuten.

Decoratie 1:
Na het bakken direct door de castorsuiker rollen.

Decoratie 2:
Doorhalen in de Arabesque.

Uitkomst 34 stuks