Recepten Recepten

Chunky Choc Cake

Recept

15.000 g   Chunky Choc Cake
5.250 g   ei
4.150 g   Muffinolie *
3.000 g   water

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Chunky Choc Cake

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 4 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.

De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Om een gegarandeerd mooie scheuring te krijgen is het mogelijk om door middel van een cornetje een dun streepje Muffinolie in het midden van de cake te spuiten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.

Uitkomst 78 stuks