Recepten

Chocobroodje

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
700 g 7 % gist
4.500 g 45 % water
600 g 6 % Wigo Kirschmelange

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

3.000 g 30 % Choco Chunks
1.000 g 10 % cashewnoten

Decoratie

490 g   Sesamzaad (10 g per stuk)
Chocobroodje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
De vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Vormen en in de houten bakvorm plaatsen.
Strijken met Ovex Liquide of ei.
Decoreren.
Narijs 50 minuten.
Voor het bakken over de lengte insnijden.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 49 stuks