Recepten Recepten

Choco Empileur

Fonceerdeeg

700 g   hardewenerdeeg cacao
250 g   Fruitful Raspberry Jam

Rolbeslag

650 g   Rolbeslag met Sachermix
420 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Recept 1

100 g   Zeesan Choco
200 g   Arabesque Noir 72
320 g   water
800 g   slagroom

Trempeer

300 g   Trempeerlikeur met Gel

Recept 2

100 g   Zeesan Neutraal
200 g   Arabesque Blanc 29
320 g   water
800 g   slagroom
10 g   vanille aroma

Afwerking

10 g   Cacao
350 g   Paletta ColdJel
Choco Empileur

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg cacao, dikte 1,75 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame.

Oventemperatuur 180°C. Baktijd 12 minuten.

De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak cacao met Fruitful Raspberry Jam en plaats deze in het frame.
Leg een plak Rolbeslag Sacher op de Fruitful Raspberry Jam, tremperen met Trempeerlikeur.

Meng het warme water, Zeesan Neutraal met de gesmolten Arabesque Noir 72 tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Deze vulling op het Rolbeslag Sacher aanbrengen en afstrijken met afstrijker 2.5 cm.
Leg hierop een plak Rolbeslag en tremperen met Trempeerlikeur.

Meng het warme water, Zeesan Neutraal met de gesmolten Arabesque Blanc 29 tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Deze vulling op het Rolbeslag aanbrengen en afstrijken met afstrijker 0.5 cm.

Invriezen en bevroren lossen.
Poeder een klein beetje cacao met een zeef op de bovenzijde van de witte chocolademouse.
Strijk met een glaceermes de Paletta ColdJel in 1 richting over de cacao.

Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)