Recepten Recepten

Choclair

Recept

500 g   Jello Koud
625 g   ei
600 g   water

Vulling 1

590 g   Maestro Creme Vanille
1.550 g   water
66 g   Gel Rhum 50%

Vulling 2

165 g   gemalen kokos
66 g   water

Afwerking

500 g   Arabesque Noir 58
Choclair

Werkwijze

Eieren en water mengen en al draaiend langzaam aan de Jello Koud toevoegen.
Het geheel 10 minuten in de 2e versnelling met de vlindergard gladdraaien.

Bakken met genoeg stoom, de eclairs moeten gaan glimmen in de oven.
Zodra de eclairs bol gaan staan en "losscheuren" van de plaat de schuif openen.
Dat zal zijn na 6 tot 8 minuten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 210°C.
Rotatieoven 190°C.
Baktijd 25-30 minuten.

Meng de gemalen kokos met heet water en laat dit afkoelen.

Meng de Maestro Creme Vanille en de Gel Rhum met het water.
Vervolgens de kokosmassa toevoegen en ca. 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.

De eclairs vullen en doorhalen en voor het uitkristalliseren decoreren naar eigen inzicht.

Uitkomst 50 stuks