Recept
20.000 g
|
|
Fantasy Farmers Cake |
7.200 g
|
|
water |
1.000 g
|
|
Gel Marasquin 50% |
Vulling
2.700 g
|
|
Sardimix |
2.000 g
|
|
bitterkoekjes (klein) |
Decoratie
960 g
|
|
greinsuiker P2 |
200 g
|
|
Pajets Chocolade |
Werkwijze
Fantasy Farmers Cake en Gel Marasquin 50% met water mengen met de vlinder in 4 minuten tot een glad beslag draaien.
De bitterkoekjes en de Sardimix door het beslag spatelen.
Schep 350 gram in een Cakevorm in Tray.
Decoreer met 10 gram greinsuiker en ca. 2 gram Pajets Chocolade.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 94 chipolata cakes.