Recepten

Cheese Kick

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept 1

720 g   slagroom
960 g   Arabesque Blanc 29
480 g   kwark
12 g   Wigo Aroma Vanille
7 g   bakkerszout
360 g   Cremo B Poeder
480 g   ei

Recept 2

180 g   Fruitful Cranberry HI
120 g   Fruitful Raspberry Jam
30 g   water

Afwerking

200 g   Paletta Spray Neutraal
Cheese Kick

Werkwijze

Een bakplaat van 60 x 40 cm bekleden met het hardewenerdeeg.

Meng de vloeibare chocolade met de warme slagroom (50°C ), voeg de kwark, Cremo B Poeder, zout ,
Wigo Aroma Vanille en het ei toe, vervolgens 3 minuten in de tweede versnelling gladdraaien.

Pureer de Fruitful Cranberry HI met de Fruitful Raspberry Jam en het water.
Marmer het gepureerde fruit over de cheesecake.

Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Bakken met stoom.

Baktijd 30 minuten.

Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 4 x 8 cm.

Uitkomst 75 stuks