Recepten Recepten

Caprese al Limone e Mandorle

Recept

2.000 g   Maestro Cake
1.200 g   Perla Amandelpan
1.000 g   ei
800 g   boter
500 g   Fruitful Lemon Cream
100 g   Citroenrasp

Vulling

500 g   Halve Amandel 27/30

Afwerking

250 g   Paletta Spray Neutraal
50 g   Mont Blanc
Caprese al Limone e Mandorle

Werkwijze

Laat de halve amandelen ca. 10 minuten wellen in warm water.

Meng alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlindergard.
Soortelijk gewicht 850 - 900 gram/liter.
Spatel de gewelde amandelen door het beslag.

Vul taartpannetjes (doorsnede 16 cm) met ca. 350 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 40 minuten.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en licht afpoederen met Mont Blanc.

Uitkomst 17 stuks