Recepten

Cantuccini

Recept

1.000 g   Panovitesse Scone
350 g   water
100 g   ei
200 g   Citroenrasp

Vulling

300 g   amandelen
Cantuccini

Werkwijze

Panovitesse Scone, Citroenrasp, ei en koud water 6 minuten mengen in de 2e versnelling, als laatste de amandelen doormengen.
Het deeg 5 minuten laten rusten.

Rol 4 Pillen van 60 cm en zet deze op platen met papier.
1 x strijken met Ovex Liquide.

Na 30 minuten rust bakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Na het bakken afkoelen en schuin plakjes snijden (dikte 1 cm).
ca. 20 minuten nadrogen (tot ze krokant zijn).
Inschietoven 130°C.
Rotatieoven 110°C.

Uitkomst 70 stuks