Recepten

Cakesticks

Recept

1.000 g   Verona
200 g   suiker
550 g   water
550 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

1.080 g   Dip Neutraal (20 g per stuk)

Decoratie

324 g   amandelstaafjes (6 g per stuk)
Cakesticks

Werkwijze

Alle ingrediënten mengen, 3 minuten in de tweede versnelling.
Spuit 42 gram beslag in de vorm en schuif daarna het stokje in de vorm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 22 minuten.

Na het bakken de cakejes koelen en vriezen.
Als de cakejes bevroren zijn lossen.
Door de Dip halen en overstrooien met gebruneerde amandelstaafjes.

Uitkomst 54 stuks

Voor kleur en smaak kan een keuze gemaakt worden uit diverse Dip soorten.