Recepten

Cake a Break! Choco Appelnoot

Recept

2.000 g   Verona
900 g   water
900 g   Muffinolie *
260 g   suiker
120 g   Cacao
20 g   Kaneel Orenta

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

1.500 g   appelparten
180 g   walnoten

Afwerking

180 g   Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV (15 g per stuk)
24 g   Vidos (2 g per stuk)
Cake a Break! Choco Appelnoot

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Schep 350 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.
Plaats op het beslag de appelparten in een stervorm met daar tussen de walnoten.
Overstrooien met kruimeldeeg en Vidos.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 12 stuks