Recepten

Cake a Break! Appel

Recept 1

2.000 g   Verona
900 g   water
900 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Recept 2

1.000 g   Verona
450 g   water
450 g   Muffinolie *
120 g   suiker
60 g   Cacao
10 g   Kaneel Orenta

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.500 g   appelfrietjes

Afwerking

450 g   Paletta Spray Neutraal
Cake a Break! Appel

Werkwijze

Meng de ingrediënten van Recept 1 gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Schep 250 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.
Meng de ingrediënten van Recept 2 gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
125 gram chocoladebeslag grof verdelen over het blanke beslag.
Verdeel de appelfrietjes over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 15 stuks