Recepten

Cake a Break! Aardbei

Recept

2.000 g   Verona
900 g   water
900 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

1.300 g   aardbeien

Afwerking

390 g   Paletta Spray Neutraal
195 g   slagroom (15 g per stuk)
Cake a Break! Aardbei

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Schep 290 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na afkoeling eventueel tremperen en afwerken met verse aardbeien.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met een rozet slagroom.

Uitkomst 13 stuks
De aarbeien zijn te vervangen door verschillende soorten vers fruit.