Recepten Recepten

Brownies met Double Choc Cake en Amandelen

Recept

2.000 g   Double Choc Cake
200 g   bruine basterdsuiker
400 g   ei
400 g   water

Vulling

450 g   Halve Amandel 27/30

Afwerking

1.000 g   Dip Choco
600 g   glucosestroop
150 g   water
Brownies met Double Choc Cake en Amandelen

Werkwijze

Halve Amandelen 15 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de amandelen.

Meng de Double Choc Cake, bruine basterdsuiker, ei en water met de vlinder 5 minuten in de eerste versnelling.
De halve Amandelen door het beslag mengen.
Giet het beslag in een met siliconenpapier beklede bakplaat (met hoge randen, maat 60 x 40 cm).

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 45 minuten.
Rotatieoven 160°C.

Fudge.
Meng de verwarmde Dip Chocolade Extra (40°C) met de verwarmde glucosestroop (40°C).
Voeg het water toe en roer alles goed door, geen lucht inslaan!
Koud verwerken.

Na afkoeling de brownies lossen, het papier verwijderen en op deze zijde met een getande krabber de fudge aanbrengen.
In de gewenste grootte snijden.