Broodtaart
Broodtaart
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.000 g | 50 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
2.790 g | Fruitful Cherry | ||
2.790 g | Fruitful Tropical |
Afwerking
930 g | Dip Banaan | ||
930 g | Dip Cerise |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 250 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Platdrukken en in een pie-plate (17 cm) leggen.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 45 minuten.
Met in olijfolie gedrenkte vingertoppen 6 gaatjes in het deegstuk drukken.
Gaatjes vullen met Fruitful Cherry en Fruitful Tropical (15 gram per gaatje).
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 25 minuten.
Na het afkoelen met een lepel strepen trekken van Dip Banaan en Dip Cerise.
Uitkomst 62 stuks