Recepten

BreekPizza

Recept

10.000 g 100 % bloem
300 g 3 % gist
150 g 1.5 % bakkerszout
5.600 g 56 % water
300 g 3 % Jung Combimalz GOLD

Vulling

1.000 g 10 % gedroogde gefruite uitjes
3.000 g 30 % uitgebakken spekjes

Decoratie

4.950 g   Pizza Topping (110 g per stuk)
1.350 g   cherry tomaatjes (30 g per stuk)
450 g   bosui (10 g per stuk)
90 g   tijm (2 g per stuk)
90 g   rozemarijn (2 g per stuk)
1.350 g   geraspte kaas (30 g per stuk)
BreekPizza

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C
Afwegen 1350 gram
Bolrijs 10 minuten
Verdelen, niet opbollen.
Plaats 2 x 5 stukjes tegen elkaar op een bakplaat met papier.
Na enige rijs de stukjes insmeren met pizzatopping.
Decoreren met tomaatjes, bosuitjes, rozemarijn en thijm en overstrooien met geraspte kaas.
Narijs 45 minuten
Bakken met stoom

Oventemperatuur 230°C
Baktijd 18 minuten

Uitkomst 45 stuks