Recepten

Bosbes Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Vulling

350 g   Minuta Tom P GB
875 g   water
650 g   Fruitful Blueberry

Afwerking

100 g   Fruitful Apricot Jam
200 g   Gletscher Fondant *

* gekleurd met paars/rood en iets blauw

Decoratie

80 g   bosbessen
Bosbes Tompouce

Werkwijze

Minuta Tom P GB en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Als laatste de Fruitful Blueberry doormengen.
Daarna is de room klaar voor verwerking.

De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met de gekleurde fondant.
Decoreren met bosbessen.

Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.

Uitkomst 20 stuks.