Recepten

Bisou de Coco

Bodem

270 g   hardewenerdeeg cacao

Recept

300 g   Bianca
300 g   water
150 g   suiker
600 g   kokos
250 g   suiker
150 g   bloem

Afwerking

150 g   Scaldis Puur

Vulling

450 g   karamel

Decoratie

450 g   Crème au Beurre met Puddingpoeder R
45 g   kokos *

* licht gebruneerd

Bisou de Coco

Werkwijze

Bianca, water en 150 gram suiker opkloppen tot een standig schuim.
Draai daarna voorzichtig de kokos, suiker en bloem door.
Verdeel dit over een kartonnen Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Uit de gebakken kokosbodem ringen steken met een doorsnede van 55 mm.
Steek uit deze ring een gat met b.v. een appelboor.
De uitgestoken bodems doorhalen met Scaldis Puur en direct op de gebakken hardewenerplakjes plaatsen.

Het hart vullen met karamel (15 gram), spuit een ring van Crème au beurre langs de rand.
Vul de opening van de gespoten ring op met een bevroren en met gebrande kokos gedecoreerde dop crème au beurre*.

* Strooi gebrande kokos op een plaat en spuit hierop doppen (ca. 5 gram) créme au beurre.
Bestrooi de bovenzijde van deze doppen ook met gebrande kokos en vries deze in.

Uitkomst 30 stuks