Recepten

Berry Party Pie

Fonceerdeeg

1.000 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

675 g   Verona
470 g   water
170 g   Muffinolie *
45 g   suiker
140 g   cranberries **

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
** In stukjes gehakt

Vulling 1

300 g   Zeesan Yoghurt Kers
500 g   water
500 g   slagroom

Vulling 2

1.050 g   Fruitful Blueberry

Afwerking

300 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

300 g   bosbessen (50 g per stuk)
24 st   frambozen (4 st per stuk)
Berry Party Pie

Werkwijze

Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.
De vlaaipan (doorsnede 18 cm) fonceren.
Meng de ingrediënten van het recept gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
De gefonceerde vlaaipan vullen met 250 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 170°C
Baktijd 30 minuten.

Meng de Zeesan Yoghurt Kers met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over Flexipanmat (nr 1177 f02) en plaats deze in de vriezer.

Leg de bevroren bavaroise op de bodems en vul de open ruimtes met Fruitful Blueberry.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met de bosbessen en frambozen.
Eventueel decoreren met eetbare bloemen.

Uitkomst 6 stuks