Recepten

Berry Bar

Fonceerdeeg

300 g   Kruimeldeeg met Minuta VV

Recept

400 g   Verona
100 g   Muffinolie *
280 g   water
30 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Recept deel 2

200 g   Fruitful Cherry

Vulling

400 g   Zeesan Yoghurt Kers
800 g   water
800 g   slagroom

Afwerking

300 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie 1

200 g   slagroom
20 g   suiker

Decoratie 2

100 g   bosbessen
Berry Bar

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en het kruimeldeeg verdelen over de plaat.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken, daarna de Fruitful Cherry verdelen over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.

Meng het water met de Zeesan Yoghurt Kers.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de Verona en werk de bovenzijde grof af.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een rozet slagroom en bosbessen.

Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.

Uitkomst 8 stuks