Recepten

Baguettes met Toscane Donker 25 MZ

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Toscane Donker 25 MZ * }
300 g 3 % gist
5.400 g 54 % water
200 g 2 % Gamma Plus

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Decoratie

150 g   roggebloem
Baguettes met Toscane Donker 25 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afweeggewicht 430 gram.
Puntrijs 30 minuten.
Langmaken.
Bestrooien met Roggebloem.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 37 stuks.