Recepten

Appel kaneel Schnitten

Recept

1.000 g   Jung Basis-Rühr
560 g   ei
480 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

800 g   appelparten

Vulling 2

700 g   Minuta Tom P Speciaal
1.400 g   water
600 g   slagroom
10 g   Kaneel Orenta

Decoratie

250 g   appelschijfjes
700 g   Paletta Spray Neutraal
Appel kaneel Schnitten

Werkwijze

2 Speciale bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconen papier.

Alle grondstoffen mengen 2 - 3 minuten met de vlinder in de tweede versnelling.
Het beslag over de platen verdelen en glad strijken.
Appelparten verdelen over het beslag.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 45 minuten.


Na afkoelen Minuta Tom P Speciaal, water, slagroom en Kaneel Orenta mengen en in 3 minuten in de tweede versnelling glad roeren.
Deze vulling over de afgekoelde bodem verdelen en met een getande krabber afstrijken.
Verdelen in 44 schnitten, decoreren met appelschijfjes en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 44 appelkaneel schnitten.