Recepten

Anijsmuffin

Recept

1.000 g   Royal Muffin
450 g   water
400 g   Muffinolie *
15 g   anijs (gemalen)
10 g   Araba Mocca

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

60 g   Decoratiegries
Anijsmuffin

Werkwijze

Royal Muffin, anijs, Araba Mocca, water en Muffinolie met de vlinder tot een glad beslag draaien.
Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.

Met een ijsschep, het beslag in de Muffintray scheppen.
35-40 gram voor Mini Muffins.
65-80 gram voor Standaard Muffins.
100-110 gram voor Grote Muffins.

Voor het bakken overstrooien met Decoratiegries

Inschieoven:
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd ± 25 minuten.

Rotatieoven:
Oventemperatuur 165°C.
Baktijd ± 25 minuten.

Uitkomst 28 stuks (standaard).