Fonceerdeeg
500 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
250 g
|
|
Fruitful Apricot Jam |
Recept
1.500 g
|
|
Fantasy Chocnut Cake |
300 g
|
|
ei |
300 g
|
|
water |
150 g
|
|
gemalen gemberwortel (vers) |
Vulling
400 g
|
|
Zeesan Hazelnoot |
500 g
|
|
water |
600 g
|
|
Perla Amandelpan |
2.000 g
|
|
slagroom |
Decoratie
12 g
|
|
Mont Blanc cacao |
90 g
|
|
slagroom |
30 g
|
|
choco decor |
Werkwijze
Fonceer twee bakplaten van 60 x 20 cm met hardewenerdeeg (dikte 1,5 cm).
Bestrijken met Fruitful Apricot Jam.
Fantasy Chocnut Cake, water, ei en vers gemalen gemberwortel mengen gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over de Fruitful Apricot Jam.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.
Meng de Zeesan Neutraal, Perla Amandelpan met water van 45°C tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De bavaroise in de platen storten en gladstrijken.
Plaats de platen in de koeling, na 1 uur kunnen deze worden ingevroren.
Snijd de plaat in drie stukken van 18 x 18 cm.
Vanuit een hoek licht bestrooien met Mont Blanc Choco.
Decoreren met een rozet slagroom, pijnboompitten en een choco decor.
Uitkomst 6 stuks