Recept
2.000 g
|
|
Vero Extra Cakepoeder |
1.000 g
|
|
boter |
1.000 g
|
|
ei |
50 g
|
|
suiker |
50 g
|
|
water |
10 g
|
|
bakkerszout |
Afwerking
1.500 g
|
|
Arabesque Noir 72 |
Decoratie
350 g
|
|
chocolade krullen (35 g per stuk) |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.
Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
De gesmeerde tulbandvorm (18x10 cm) vullen met 400 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 60 minuten.
De tulbanden doorhalen met de getempereerde Arabesque Noir 72.
Decoreren met chocolade krullen.
Uitkomst 10 stuks.